november 20, 2021

Filed under: — elon @ 1:32 e m

Samarbetspartners

Stort tack till alla samarbetspartners

Norrvidinge, företaget som tillhandahåller transport- och maskintjänster samt anläggningsmaterial i södra Sverige.

De blå lastbilarna missar man inte på vägarna. Jag lovar er om ni är ute och kör på vägarna i södra Sverige, börja räkna varje gång ni ser Norrvidinge det är den nya ”gul bil leken”

Hur samarbetar vi? Jo Norrvidinge är delägare i rallycrossbilen och gjorde säsongen 2021 möjlig för oss att starta. Men tillsammans så planerar vi roliga evenemang för anställd och kunder. Här handlar det inte om reklamen som de får utan hur man bygger en relation inom företaget.

Info kommer här inom snart framtid, detta är ett samarbete i samband med Norrviddinge 

MAUS  

mer info kommer här snart om vårt samarbete 

Vi fortsätter med en person som verkligen vet hur man stärker en! Givetvis Samantha Lerviken på Hälsa som val. Hon har tagit över och lagt om allt med min träning och kost. Jag mår 100 gånger bättre och är så sjukt mycket starkare och även om träningspassen är tuffa har de alltid minst ett skratt med sig. Rekommenderar varmt att lägga upp er plan med henne eller bjud in henne till företaget och se hur ni kan jobba tillsammans. Välj din hälsa och må BRA.

Ett företag jag har jobbat med i många år men nu i år har vi utökat samarbetet lite till från reklam till event för kunder och anställda. Allt för att bilda en gemenskap!

Vad gör dem då, jo Skåneportar levererar era portar om det är till villan eller industrin det kvittar vi löser!

Här har du specialisterna inom 3pl och tullager. Med en stor erfarenhet av alla typer av gods som livsmedel, ADR, Tullager, skrymmande och högvärdesgods kan du som kund känna dig trygg i din logistik.

Hur hänger Englog och Motorsporten ihop? Det finns många kopplingar. Här får jag hjälp med alla frågor jag har om frakt av mina bilar och team när vi ska ut i världen men även lagerhållning av produkterna jag har i min webshop, som jag hoppas kan bli större i framtiden med hjälp av detta samarbete.  

Chuckcenter företaget som är Skandinavien främsta inom hållande verktyg, hit vänder du dig om du vill ha en högkvalitet på dina svarvchuckar eller varför inte gängapparater och gängverktyg, eller till och med skruvstycken. Lovar att de hjälper till och deras utbud är ofantligt.

Chuckcenter har varit med i min satsning sedan 2019 och det är alltid kul att ta ett möte med Patrik för att få lära sig mer om just chuckcenter.

 

 

Min företagsmentor men även han som hjälper mig förstår olika inställningar på tävlingsbilen. 

Kai Koivuranta på Safe IQ Solutions AB han sysslar med allt inom el, säkerhet och parkeringslösningar. Fixa laddboxen till elbilen eller larmet för garaget/butiken/hemmet hos honom. Han och grabbarna löser allt jag lovar det.

Mitt första stora samarbete! Prevex AB sedan 2018 år har vi samarbetat och det är Prevex som levererar alla verktyg jag behöver men framförallt är det dem som har hand om mina teamkläder och givetvis hela min fanclub oxå. Prevex är en järnhandel som verkligen löser allt.

Det som dem inte kan foliera det kan ingen, här har ni företaget som gör allt! Bildekor, delfoliering, fordonsflotta, foliering av logga, reflexdekor, superback-foliering,  helfoliering och lastbilsreklam. Ja vad mer behöver man säga de gör allt!

Och efter som de gör allt är det givetvis Fordonsprofil som har gjort designen och folieringen av rallycrossbilen. Jag är supernöjd och jag har flera samarbetspartners som givetvis oxå använder deras tjänster. Kontakta dem ni också!

Här har ni företaget man får energiboost av och det är pga deras energi att hjälpa när problemen är framme med IT och sånt som jag iaf inte förstår mig på. Men även när man börjar funderar på nya abonnemang ska man kontakta de och något som är bra i min bransch är deras digitala körjournal och GPS. Vet inte om det är bekvämt att de har allt eller att varje gång jag kontaktar dem så sitter jag och snackar bilar med Elon i slutändan ändå, där har ni en kille som sprider energi det lovar jag!

Med höga mål och av känslan av att alltid vilja ligga på topp siktar vi på samma mål fast i två olika branscher, givetvis är det en självklarhet att de ska vara med på satsningen, så med kompletta lösningar efter behov och önskemål gällande byggställningar och dess tillbehör finns de för just dig.

Ett av trelleborgs företagen jag samarbetar med, nära och bra med lokalt. Du hittar de i stora delar av södra och västra Skåne och utför VVS uppdrag i Trelleborg, Vellinge, Svedala, Malmö, Lund, Skurup och Ystad. 

Efemia Menskoppen för dig. Med en unik design utprovad av kvinnor. Med en flexibilitet som gör koppen behaglig, säker och rymlig för dig att använda. 

Jag har ett samarbete med Efemia Menstrual Cup för att det är viktigt för kvinnor att faktiskt få vara kvinnor. Fram tills man blir runt 20 års åldern är det pinsamt att prata om mens upplever jag. Nu ändrar vi på detta. Mens är naturligt.

Ett behövligt samarbete är Nordic Refit som håller till i Helsingborg, Lund och Åre.

Jag går hit när det har varit fullt upp med tävlingar och hårt arbetande i garaget där jag utsatt min kropp och framförallt min rygg för mycket påfrestningar. Givetvis samarbetar de med företag och friskvård så perfekt att skicka era anställda hit. Jag lovar ni lär har riktigt glada kollegor efter detta även om besöket kanske gör lite ont.

Sten Holms Plåtslageri utför allt inom plåtslageri exempelvis byte av hängrännor, rör och vindskiveplåt. Falsning av plåttak, bandtäckning, kring täckning av skorstenar och inklädning av fönster. Vi åtar oss även papptäckning arbeten av alla storlekar.

Plast tillverkning på högsta nivå, även Carlsson & Möller är ett företag jag kan prata om i timmar. De är Sveriges största lager av härdplaster och termoplaster i form av plattor, rör och stänger. Hur bra är inte det liksom? Detta är ett företag jag haft med på min satsning sen juniortiden och är lika imponerande varje gång jag besöker dem hur de bara expanderar!

I min verkstad går det åt mycket bromsrengöring, rostlösande, fettspray och andra smörjande eller rengörande produkter, därför samarbetar jag med spraymaster där produkterna tillverkas i sverige, de har dessutom ett helt eco baserat sortiment för vi vill inte lägga skadliga ämnen i naturen. Vill ni köpa någon produkt från sortimentet så har jag extra billiga priser och kan ta hem det mesta åt er. Bara kontakta mig.

Plåt, lack, plast, glas och AC, så när olyckan är framme kontaktar ni Bil och skadeservice på någon av deras 5 anläggningar i skåne. 

” som rallycrossåkare är det viktigt att ha snygga delar varje race och när jag gjorde min största krasch någonsin tog sig Bil och Skadeservice sig an jobbet. 3 dagar senare var karossen redo för en ny tävling.” 

Ryds Bilglas, ja ni alla har hört eller sett dem tidigare. De fixar helt enkelt din vindruta på bilen om det så är att byta hela eller sätta dit ett stenskottsplåster. 

För mig funkar inte ett stenskottsplåster tyvärr men en ny ruta varje tävling är ett måste och då löser ryds bilglas det till mig! 

Värmeteamet i Skåne, allt för att ni inte ska frysa när hösten smyger sig på men ni vet till sommaren då är det gött med lite kyla så därför löser det både värmepumpar och Air condition.

Detta är oxå ett långsiktigt samarbete där det handlar om att synas och riktigt kul är det även när jag får se de växa!

Jag kom i kontakt med arvidssons strax efter sydpetroleum då de var samarbetspartners inom branschen, en självklarhet att båda ville synas tillsammans. De säljer och levererar diesel, eldningsolja och bensin i västra Skåne (Laholm i norr – Löddeköpinge i söder och Höör i öster). 

Nya 83ans bygg, en partner till satsningen som varit med förr och åter i teamet igen från 2022 

De utför allt inom byggnation i Skåne 

Ett trasigt avloppsrör, en droppande kran eller gamla stammar som akut behöver bytas ut, dem finns där med sunt förnuft, tålamod, transparens och ärlighet.

Bygg bygg och åter bygg

Mitt andra samarbete någonsin, tänk att jag kommer ihåg det oxå. Samtalet jag ringde den dagen gör mig än påmind. Lika paff men på andra sidan luren svarade camilla och hon visste exakt vem jag var.

Mitt absolut första samarbetet, och de är kvar än. Namnet säger allt plåtslagaren, japp givetvis är det där jag fixar all plåt till mina garageprojekt.

Blästring, rostskyddsmålning, industrilackering, glaskuleblästring och sprutmetallisering. Verksamheten bedrivs med tyngdpunkt på kvalitet, leveranssäkerhet och med en teknik som minimerar miljöpåverkan. Här har du anledningen till att just de får ta hand om mitt chassi mellan säsongerna.

Konstsmide och byggnadssmide är deras grej. Där man kan sätta sin egna unika design på vad nu ens nästa kommande projekt är.

När jag ringde till dem om ett samarbete var min dröm att ha glassar över hela bilen nu är jag inte 16 längre och inser att ett samarbete är mer än en bil full av glassar, det hade dock varit sjukt fräckt och hur gott är inte glass då?

Skånsk gräddglass är ju livet och när det är tillverkat lokalt då är det ännu bättre.

 

 

 

Glastjänst i Bjuv är ett glasmästeri med lång erfarenhet och ett brinnande intresse för glas och aluminium.

“Glastjänst i Bjuv är ett företag som är med till och från på satsningen.  Här fokuserar vi på att sätta snacket hos de anställda och låta de ha en extra bra gemenskap genom att ha någon att heja fram på banan.” 

Ja vem vill inte ha det där unika, ditt hem ska inte vara något annat likt. Sätt din unika prägel på ditt projekt med grabbarna på UNIK.

Färg och tapet helsingborg 

Väla Däckcenter! Björn och grabbarna här har fixar och donat med mina däck sedan 2015 nu. Väla Däckcenter är nämligen ett av mina första samarbeten.

Som sagt de fixar tävlings, personbil och bussens däck men det är även där jag lämnar in alla fordon för hjulinställning!

Jag tvättar inte bilen på något annat ställen än just hos Go Biltvätt i landskrona. Med super foam som ger det bästa resultatet jag sett så var jag såld. Och hade min hund varit lite mer intresserad av att få en dusch så hade jag även tagit med honom dit. japp det kanske låter fel med en hund i en biltvätt men de har alltså en HUND-tvätt också.

Kommentarer inaktiverade för

Kommentarer inaktiverade.